Meer zelfvertrouwen voor kinderen,jongeren en (jong)volwassenen!

 

SovaHapto biedt sociale vaardigheidstrainingen op haptonomische basis in Culemborg. Een uniek aanbod waarbij we een psychosociale benaderingswijze combineren met haptonomie. Haptonomie gaat over de balans tussen voelen, denken en doen, maar ook over het contact met jezelf en de ander. We richten ons op het leren omgaan met de sociale omgeving en besteden daarbij veel aandacht aan lichaamshouding, stemgebruik, ademhaling en ontspanning.

Laat je zien!
9-12 jaar

Sociale vaardigheidstraining

Mocht je kind last hebben van z’n verlegenheid, onzeker of onhandig zijn in de omgang met leeftijds-genoten, lastige situaties steeds vaker willen vermijden: dan is deze training wellicht iets voor hem of haar.

De training start op zaterdagochtend 6 april (2019) van 10.30 – 12.00 uur.

Lees verder

Durven & doen!
14-18 jaar

Assertiviteitstraining

De training leert je: o.a. makkelijker contact te maken, je mening te geven, voor jezelf op te komen, doorbreken van negatieve gedachten en je meer ontspannen te voelen.

De training start op dinsdagavond 14 maart (2019) van 19.30 – 21.00 uur.

Lees verder

Denken & doen!
18-29 jaar

Assertiviteitstraining

De training leert je: o.a. makkelijker contact te maken, omgaan met nieuwe situaties, minder te piekeren, doorbreken van negatieve gedachten, beter voor jezelf op te komen en je makkelijker te ontspannen.

De training start op zaterdagochtend 13 oktober 2018
van 
10.30 – 12.15 uur.

Lees verder

Doen & laten!
30+ jaar

Assertiviteitstraining

De training leert je: o.a. in het openbaar spreken, contact maken met anderen, je mening geven, opkomen voor jezelf, je grenzen herkennen en daar naar handelen en het doorbreken van negatieve gedachten.

De training start op donderdagavond 15 november 2018
van 19.30 – 21.15 uur.

Lees verder